Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single It It Anita – “Rushing”

Voorstellen moeten we de grootmachten van de Luikse noisescene niet meer. Deze heren hebben met hun eigenzinnige noiserock België al mooi veroverd en ook in het buitenland doen deze heren het uitstekend. Vorig jaar brachten ze nog het album Laurent uit, vandaag verblijden ze ons met de deluxeversie van dit album. Met Laurent compleet en wat extra’s, waaronder drie singles en liveversies, is dit een mooie aanvulling van het album.

“Rushing” begint vrij sober voor dit gezelschap, maar de tweede gitaar hoor je dreigend aankomen en na een lange aanloopperiode knalt het nummer gedurende een dikke minuut de oren van je hoofd af. De laatste minuut doet je echt verlangen naar een intensiteit die je live altijd voelt. De intro lijkt soms wat lang, maar wat zijn we benieuwd naar hoe dit nummer live gaat voelen. Het nummer zelf voelt alleszins als een mokerslag die je nauwelijks te boven komt.

It It Anita laat weer iets meer het livegevoel horen en dat doet ons goed. De gezonde agressie die ze de laatste minuut tonen, doet ons verlangen naar meer. De heren zijn ook weer volop aan het optreden en ongetwijfeld zullen ze ergens in de buurt passeren.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 september 2019

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief