Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Abbie Ozard – “On A Low”

Stop maar met zoeken, want met Abbie Ozard hebben wij het grootste talent van 2019 gevonden. De jongedame uit Manchester doet helemaal haar eigen ding en vult haar heartbreak-lyrics aan met haar gitaar. Een paar maanden geleden sprong haar single “Heartbreak Radio” ons in het oog en we waren meteen verkocht. Abbie Ozard heeft alles om het te gaan maken en dankzij haar nieuwste single “On A Low” zijn we daar nog steviger van overtuigd.

In tegenstelling tot het scheurende “Heartbreak Radio” is “On A Low” een veel rustiger nummer geworden. De gitaren blijven zeker aanwezig, alleen zijn die hier akoestisch geworden. Een langzame beat en nu en dan eens een paar twinkelende geluidjes, vullen de single prima aan en terwijl klinkt Abbie melancholischer dan ooit. Wanneer er tegen het einde van het nummer dan ook nog eens cimbalen bijkomen, weten wij het zeker: Abbie Ozard is een blijvertje. Onthoud de naam.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

6 september 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief