Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Fender – “The Borders”

© CPU – Kris Kellens

Volgende week brengt Sam Fender eindelijk zijn langverwachte debuutalbum Hypsersonic Missiles uit. De Brit is al langer bezig met muziek en heeft al aardig wat bereikt in zijn nog jonge carrière. Zo werd hij in het begin van het jaar de winnaar van de gerenommeerde Critics’ Choice Awards. Hij versloeg onder andere Lewis Capaldi en Mahalia en is zo de opvolger van muzikale grootheden zoals Adele, Sam Smith, Jorja Smith en Florence & The Machine. Met zijn debuutalbum wil hij niet onderdoen voor zijn voorgangers en zijn gezonde portie aan ambitie zal daar een belangrijk aandeel van vormen.

“The Borders” is zeker geen grensverleggend nummer voor Fender, maar weet toch onze volledige aandacht te grijpen door de ritmische drumpartijen, de saxofoon en uiteraard Fenders stem. Met een duur van vijf en een halve minuut, is het nummer zeker ook niet aan de korte kant en weet Sam in die tijd een interessante sfeer te creëren. De zachte rockmuziek brengt een gevoel van vrede en hoop met zich mee, waardoor we met een gerust hart kunnen uitkijken naar Sams debuut dat op vrijdag 13 september uitkomt.

Sam Fender stelt Hypersonic Missiles voor op 6 november in de Brusselse La Madeleine. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Kahan - “Forever”

Het is zeker geen geheim dat je op dit moment niet om Noah Kahan heen kan: “Stick Season” staat overal te gloeien…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 1): Tussen licht en donker

Rock Werchter 2023 is van start gegaan. Het grootste festival van België laat weer vier dagen van zich horen met muziekgroepen die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Fender - "Little Bull Of Blithe"

Na een bijzonder productief jaar met een grote tour—met als kers op de taart zijn eigen headline show in het Londense Finsbury…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.