Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Snakehips – “Summer Fade” (feat. Anna of the North)

Snakehips is de laatste jaren langzaam maar zeker een vaste naam binnen de elektroscene geworden. De jonge Britse dj’s werken altijd samen met bekende en minder bekende namen en dat levert hun steevast een plaatsje in de zomerhitlijsten op. In 2015 lukte dat met “All My Friends” samen met Chance the Rapper, in 2017 met “Don’t Leave” samen met MØ en ga zo maar door. Dit jaar kregen we nog niet meteen een inzending van Snakehips voor zomerhit, tot vandaag dan. Samen met Anna of the North, die volop bezig is aan haar tweede album, laten de Britse vrienden op “Summer Fade” de zomer stilaan wegfaden.

Het nieuwste werk van Snakehips werd een catchy nummer vol met reggea-vibes. De zwoele baslijn kabbelt rustig doorheen het nummer en terwijl de elektronische drums klinken, rollen de ‘nana’s’ over de achtergrond. De hoge, maar met momenten toch zo intrigerende stem van Anna of the North is de kers op de taart voor dit afscheid van de zomer. Met een paar buitenaardse, elektronische geluiden komt het nummer bij een laatste drop die gewoon doorgaat op de rest van de single. “Summer Fade” kabbelt dus gewoon een beetje naar het einde en is niet meteen een geweldige hoogvlieger, maar wel een mooi afscheid van zomer 2019.

Sociale media Snakehips: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Sociale media Anna of the North: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1876 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Try My Best"

We zijn wellicht niet de enige die bij de naam Anna of the North meteen iemand voor onze ogen hebben met een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Swirl"

Sommige artiesten lijken nooit echt vanonder de radar te komen, maar dat heeft uiteindelijk ook wel z’n charmes. Vraag dat maar aan…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Anna of the North - Crazy Life (★★★): Elf toffe popsongs

Het is niet meer dan logisch dat een artiest in zijn of haar thuisland net dat tikkeltje populairder is dan buiten de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.