Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Monsune – “Outta My Mind”

Fans van opgewekte indie met een afkruiding van soul kunnen maar beter de oren spitsen. We hebben namelijk een nieuwe beginnende artiest in de aanbieding die met geen enkel groeipijntje lijkt te sukkelen. Monsune is het alias van een jongeman uit Toronto en met zijn enige single “Nothing in Return” wist hij al direct grote successen te boeken. Het blijkt gelukkig geen valse start, want met de nieuwe single “Outta My Mind” stelt Monsune opnieuw meer dan tevreden.

Met “Outta My Mind” zal Monsune weer vele zieltjes kunnen winnen. Van begin tot eind is het een groovy, maar laidback exemplaar en er is geen denken aan dat we ons inhouden om enkele danspassen te doen. Bij de sound van de single krijg je een gratis roze wolkje om op te vertoeven, maar intussen gaat het over een lastige, alles in beslag nemende liefde – wat ook duidelijk te zien valt in de bijhorende videoclip. Geen kat die zou geloven dat dit Monsune’s tweede single is, maar toch presteert de jongeman het zomaar even.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief