Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jax Jones & Tove Lo – “Jacques”

Jax Jones en Tove Lo voelen zich thuis in de hitlijsten. Dat ze nu ook samenwerken, is dan ook een meer dan logisch gevolg, want beide artiesten weten hoe ze een echte hit moeten schrijven. De Zweedse zangeres draait al iets langer mee dan haar mannelijke collega, maar hij heeft als producer en dj de laatste jaren toch ook aardig wat kilometers opgedaan. Terwijl Tove Lo graag eens de grenzen van de popmuziek opzoekt, kleurt Jax Jones toch wel vaak binnen de lijntjes. Dat deze combinatie een gouden combinatie is, laat zich dus snel afleiden.

“Jacques” is de derde single die Tove Lo lost voor haar weldra verschijnende album Sunshine Kitty. We moeten echter vaststellen dat “Jacques” tot nu toe onze minst favoriete single is van het nieuwe album. Het geheel klinkt iets minder badass en is vooral een aanstekelijke radiosingle geworden. Jax Jones gooide er voor de gelegenheid zijn gekende deuntjes tussen en de zangeres waagt zich ook aan Franse woordjes. De underground-elektro sound pakt uiteindelijk toch iets beter uit dan verwacht en moet het vooral van zijn onvoorspelbare drops hebben. Niet haar beste, maar zeker ook geen slecht nummer.

Tove Lo’s nieuwe album Sunshine Kitty verschijnt op 20 september bij Universal.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1221 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alok & Ilkay Sencan - "Don't Say Goodbye" (feat. Tove Lo)

Soms heb je artiesten die pas beroemd worden dankzij een remix van een van hun nummers. Zo heb je Tove Lo, de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single A.ROSE - "Fake Smiles"

De Amsterdamse band A.ROSE schotelt ons rauwe, elektronische popmuziek voor van de hoogste plank. Dat de naam nog niet meteen een belletje…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "I'm Coming"

Ook voor de Zweedse zangeres zijn het moeilijke tijden, want ze moest haar Europese tour uitstellen naar september. Op die tour stelde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.