Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jax Jones & Tove Lo – “Jacques”

Jax Jones en Tove Lo voelen zich thuis in de hitlijsten. Dat ze nu ook samenwerken, is dan ook een meer dan logisch gevolg, want beide artiesten weten hoe ze een echte hit moeten schrijven. De Zweedse zangeres draait al iets langer mee dan haar mannelijke collega, maar hij heeft als producer en dj de laatste jaren toch ook aardig wat kilometers opgedaan. Terwijl Tove Lo graag eens de grenzen van de popmuziek opzoekt, kleurt Jax Jones toch wel vaak binnen de lijntjes. Dat deze combinatie een gouden combinatie is, laat zich dus snel afleiden.

“Jacques” is de derde single die Tove Lo lost voor haar weldra verschijnende album Sunshine Kitty. We moeten echter vaststellen dat “Jacques” tot nu toe onze minst favoriete single is van het nieuwe album. Het geheel klinkt iets minder badass en is vooral een aanstekelijke radiosingle geworden. Jax Jones gooide er voor de gelegenheid zijn gekende deuntjes tussen en de zangeres waagt zich ook aan Franse woordjes. De underground-elektro sound pakt uiteindelijk toch iets beter uit dan verwacht en moet het vooral van zijn onvoorspelbare drops hebben. Niet haar beste, maar zeker ook geen slecht nummer.

Tove Lo’s nieuwe album Sunshine Kitty verschijnt op 20 september bij Universal.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1567 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ROYA - "Kinda Sad"

Dat er in Scandinavië veel goede popacts te vinden zijn, is een groot understatement want we kruisen bijna wekelijks wel een nieuwe…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Polo & Pan - "From a World to Another" (feat. Jacques)

In 2013 werd de Franse muziekscène versterkt met het duo Polo & Pan. Sindsdien voorzien zij de hele wereld van leuke dansbare…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "True Romance"

Tove Lo mag dan al een tijdje bezig zijn met muziek, het is pas dit jaar dat ze een grote stap zette…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.