Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flyte – “I Still Believe in You”

Flyte is een Engels viertal dat alternatieve pop/rock brengt. Ze doen dat wel op een heel eigen manier, waardoor de band niet zomaar op een lijn te plaatsen valt met andere groepen. Wat deze mannen zo speciaal maakt, is hun talent om ons te katapulteren naar het verleden, naar de periode waarin The Beatles met hun vrolijke, pretentieloze nummers furore maakte. Al is katapulteren misschien niet het juiste woord, want Flyte klinkt nooit pushy of drastisch. Alles harmonieus en warm! Eerder dit jaar kregen we “White Roses” te horen en nu is er de nieuwe single “I Still Believe In You”, wat ons doet vermoeden dat het tweede studioalbum er vroeg of laat zit aan te komen.

“I Still Believe In You” is zoals altijd een hartverwarmend staaltje gezellige muziek. Het hoeft voor Flyte niet te ingewikkeld te zijn, als het maar ongelooflijk pakkend is – en dat is het absoluut. Zo’n sfeer creëren is niet voor iedereen weggelegd, maar Flyte presteert het als geen ander. Werkelijk elk puzzelstukje van de single valt op zijn plaats: de prachtige tekst die gezongen wordt met stemmen om van te smelten, de bijna feeërieke instrumentatie en dan nog een clip die de naam van kortfilm waard is en het nummer nog meer kracht bijzet. “I Still Believe In You” zal nog lang meegaan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Filmpje van de weekNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Filmpje van de week 7 - 13 september

Het was een week waarin (bijna) iedere band besliste om hun liedjes van een clipje te vergezellen. Jammergenoeg waren deze clipjes niet…
Filmpje van de weekNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Filmpje van de week 15 - 21 juni

Iedereen had deze week precies het slimme idee om vlak voor de zomer een videoclip uit te brengen. Helaas is dit niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.