Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Natasha Bedingfield – “Kick It”

De Britse zangeres Natasha Bedingfield is een van de succesvolste zangeressen uit de zeroes en scoorde vooral in het begin van haar carrière aardig wat hits. Nummers zoals “Unwritten”, “These Words” en “Pocketful Of Sunshine” zorgen nog altijd voor lachende gezichten en bezorgden haar talrijke awards. Nadat haar derde album Strip Me in 2010 niet meer het eerdere succes kon evenaren, laste ze een muzikale pauze in. Nu komt ze na negen jaar terug met een nieuw album.

“Kick It” is de eerste single van haar vierde album en klinkt als een hedendaagse update van hoe Natasha Bedingfield vijftien jaar geleden klonk. Met de nodige portie happiness en goedgezindheid geeft ze er een lap op en heeft ze weer een catchy nummer gemaakt. Haar stem herken je bovendien nog steeds uit de duizend en laat je terug denken aan haar grote hits. “Kick It” is dus zeker een leuke single, maar de vraag is wel of er iemand op zat te wachten. We zijn benieuwd of dit een succesvolle comeback wordt.

Natasha Bedingfield’s vierde album Roll With Me verschijnt op 31 augustus via Universal.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 augustus 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief