Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paul Kalkbrenner – “No Goodbye”

©CPU – Chris Stessens

Weinig dj’s en producers die in ons land zo populair zijn als de in Berlijn woonachtige technoheld Paul Kalkbrenner. Onlangs stond Kalkbrenner achter de knoppen voor een tot de nok gevulde KluB C van Rock Werchter en later deze zomer staat hij opnieuw op Pukkelpop. Naast het draaien is Paul Kalkbrenner ook vooral bezig met het maken en producen van muziek en daar krijgen we regelmatig eens iets van te horen. Vorig jaar loste hij zo bijvoorbeeld het album Parts of Life, maar de opvolger zou ook al in de wachtblokken staan. Een nieuw nummer lost hij echter nu al met “No Goodbye”.

“No Goodbye” zou op vlak van de beats terug geklasseerd kunnen worden als een typisch Paul Kalkbrenner-nummer, maar de vrouwelijke stem geeft het toch een andere sfeer. Het nummer heeft ook de gekende opbouw en knalt met 120 bpm als een speer door de luidsprekers. Op zich gebeurt er niet al te veel op “No Goodbye” en zijn het eerder de subtiele veranderingen die ervoor zorgen dat de single niet monotoon of eentonig overkomt. Ondanks de gekende Paul Kalkbrenner-sound, weet “No Goodbye” toch te verrassen en mag het nummer niet ontbreken op elke zomerchill-playlist.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1388 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paul Kalkbrenner - "Si Soy Fuego"

Paul Kalkbrenner hoeft amper nog geïntroduceerd te worden. De Berlijnse dj – die er niet vies van is om in een welbepaalde…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Stormzy, The Hives en drie anderen vervoegen line-up Pukkelpop

Vrijdag wordt door de overheid beslist of Pukkelpop effectief kan en mag doorgaan. Dat Pukkelpop hierdoor niet bij de pakken blijft zitten,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paul Kalkbrenner - "Graf Zahl"

Paul Kalkbrenner, de Duitse muziekproducent die we kennen onder dezelfde artiestennaam, groeide op in de meest trendy wijk in Berlijn: Friedrichshain. Wie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.