Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry ft. Tate Kobang – “Shawshank”

Denzel Curry Shawshank

Bijna twee maanden na zijn nieuwe knaller van een plaat ZUU verraste Denzel Curry gisteren met een onverwachtse nieuwe single. Denzel Curry is na zijn laatste plaat niets minder dan trending te noemen. Een maand geleden gaf hij een stomend concert in de Klub C van Rock Werchter. Enkele dagen geleden maakte hij zijn televisiedebuut op de Tonight Show met Jimmy Fallon, Denzel onthulde toen ook dat hij zijn iconische dreadlocks had afgeschoren. ‘New character unlocked’, quote hij op Instagram.

“Shawshank” ligt qua klank in dezelfde lijn van als het laatste album, een ‘gerecycleerde’ sound die doet denken aan de old school Florida rapscene. De nieuwe single is krachtig en vooral kort, amper twee minuten lang. De hookmelodie in het refrein doet geweldig aan één van zijn laatste singles “Speedboat” denken, met een frasering volgens eenzelfde blauwdruk. “Shawshank” klinkt als een klassieke, misschien wel voorspelbare Denzel Curry-uitvoering. Dat neemt niet weg dat het weer een zeer strak en energiek nummer, gevuld met puik rapwerk van Denzel, is.

FacebookInstagramWebsite

 

25 juli 2019

About Author

Felix Vloeberghs


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief