Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Selmer – “All I Want”

Wat naar eigen zeggen begon als goesting om te surfen, resulteerde uiteindelijk niet in de activiteit, maar wel in debuutsingle “Surfin’ With U”. Wij betreuren die keuze van Julian Karlsson aka Selmer helemaal niet, want de bedroompop van deze Noor heeft een opbeurende werking. “All I Want” is nog maar Selmers vijfde single, maar aan de sound valt in geen geval te horen dat hij nog niet zo lang bezig is.

Op “All I Want” bewaart Selmer het midden tussen een catchy drive en brede, meeslepende zang en synths. De gulden middenweg bewijst weer eens zijn vruchten af te werpen; door die tactiek steekt een gelukzalige waas de kop op en die dooft niet binnen de 24 uur uit. Ook al beschrijft de tekst van “All I Want” een zoveelste gefaalde relatie, toch weet onze would-be surferboy alles rooskleurig te benaderen. Zeker het refrein is onmiddellijk vatbaar voor een dansbeweging, een spontane glimlach of wat geneurie, en meer moet bedroompop niet zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief