Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Selmer – “All I Want”

Wat naar eigen zeggen begon als goesting om te surfen, resulteerde uiteindelijk niet in de activiteit, maar wel in debuutsingle “Surfin’ With U”. Wij betreuren die keuze van Julian Karlsson aka Selmer helemaal niet, want de bedroompop van deze Noor heeft een opbeurende werking. “All I Want” is nog maar Selmers vijfde single, maar aan de sound valt in geen geval te horen dat hij nog niet zo lang bezig is.

Op “All I Want” bewaart Selmer het midden tussen een catchy drive en brede, meeslepende zang en synths. De gulden middenweg bewijst weer eens zijn vruchten af te werpen; door die tactiek steekt een gelukzalige waas de kop op en die dooft niet binnen de 24 uur uit. Ook al beschrijft de tekst van “All I Want” een zoveelste gefaalde relatie, toch weet onze would-be surferboy alles rooskleurig te benaderen. Zeker het refrein is onmiddellijk vatbaar voor een dansbeweging, een spontane glimlach of wat geneurie, en meer moet bedroompop niet zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singles

De vijf van "Den Beir" - 120

We zitten al even in 2018 en we werden al heel wat muzikaal verwend. Voor de 120ste keer hebben we voor jou…
Vragen van "Den Beir"

Vragen van "Den Beir" - Christa Vi

Christa Vi, an Australian / German Singer Songwriter living in East London, has been steadily building her synthpop sound for a number…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Banners

Banners is de nieuwe naam van zanger Mike Nelson die enkele maanden geleden nog bekend stond onder Raines. Zijn debuutsingle “Ghosts” was een prachtig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.