Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Alec Benjamin – “Jesus in LA”

Wel vaker worden nieuwe artiesten als de toekomstige popsterren gezien, maar Alec Benjamin is mooi op weg om dat ook effectief te worden. Met “Let Me Down Slowly” haalde hij inmiddels meer dan 350 miljoen streams op Spotify en zijn wereldtour geraakt stilaan uitverkocht. Vorig jaar bracht Alec Benjamin zijn twee mixtape Narrated For You uit en deed ermee miljoenen tienerharten smelten. Alec Benjamin werkte de afgelopen maanden aan zijn debuutplaat en daar krijgen we met “Jesus in LA” een nieuwe glimp van.

Het nummer ging vanavond in première bij Zane Lowe en is opnieuw een braaf, maar fijn popnummer geworden. Gewapend met zijn gitaar heeft hij het deze keer over een gezellige tijd in Los Angeles en dat straalt het nummer ook uit. “Jesus in LA” is een ideaal nummer voor een barbecue avond onder vrienden. Het is heel braafjes en sober gehouden, maar net die simpelheid maakt het nummer zo tof. De muziek is heel toegankelijkheid en heeft groot potentieel om het op de commerciëlere radiozenders goed te doen. Over zijn debuutalbum liet Alec Benjamin in het interview met Zane Lowe nog niet veel kwijt, maar we zijn zeker dat het niet meer al te lang zal duren.

Op dinsdag 12 november speelt Alec Benjamin in het kader van de Caught in the Middle Tour in La Madeleine te Brussel.

Facebook


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 juli 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief