Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Menzingers – “Anna”

The Menzingers uit Philadelphia bestaat sinds 2006 en bracht al vijf platen uit, maar aan ophouden denken de mannen nog lang niet. En terecht, want de eerste single van langspeler nummer zes mag er absoluut wezen. Op 4 oktober komt Hello Exile uit, en wij hebben nu al de indruk dat er langs onze kant enkel sprake zal zijn van een neiging tot vrijwillige verbanning naar het geliefde Philadelphia van The Menzingers.

Ook op “Anna” valt de naam van de stad tijdens elk refrein, maar gelukkig voor Anna is de tekst toch nog meer op haar gericht. En als de lyrics haar niet overtuigen om terug te keren naar de zanger van de band, dan zal het wel de aanmoedigende poppunk vibe zijn. Vanaf het refrein is het hek helemaal van de dam en werkt het upbeat duwtje in de rug van The Menzingers plotseling in. Niet alleen steken ze een hart onder de riem, ook steken ze een aanstekelijke melodie in ons geheugen, die dan nog eens overslaat naar onze stembanden ook. Een van de betere poppunkplaatjes van het moment, wees daar maar zeker van.

Op 4 februari staat de band in Kavka Zappa in Antwerpen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief