Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu – “Madonna”

© Lucas Heirbaut

Heel wat Belgische hiphopartiesten proberen nu als independent artiesten finaal door te breken en een daarvan is Yung Mavu. Twee jaar geleden tekende Yung Mavu nog bij een major nadat hij viraal ging met “Black Magic”, maar daar wordt de Belg niet al te graag meer op gerefereerd. Dat het goed gaat met hem bewijzen de vele streams die hij binnenhaalt en het recente succes van “Chameleon Flow”. Zijn meest recente ep Hi, I’m Pierre overtuigde ons zelfs zozeer dat we besloten hem te plaatsen op ons Dansende Beren Showcasefestival in Roeselare op 21 september. Wanneer een opvolger voor die ep komt, is nog niet bekend, maar met “Madonna” loste Yung Mavu vandaag alweer een echte knaller.

“Madonna” is opnieuw een sterk staaltje hiphop uit eigen land. Een catchy beat is al een mooie basis, maar het is de flow van Yung Mavu die “Madonna” maakt tot wat het is: een echte ‘clubbanger’. Ook de lyrics zijn vlijmscherp en laten er geen gras over groeien; Mavu koestert duidelijk hoge ambities. Met feilloos Engels en de Amerikaanse vibe zien we Yung Mavu ook in het buitenland potten breken. Het totaalplaatje klopt op “Madonna” en we kunnen stellen dat het nummer tot een van de beste hoort die Yung Mavu tot op heden heeft uitgebracht.

Deze zomer speelt Yung Mavu op zondag 11 augustus op de Lokerse Feesten en op zaterdag 7 september op Crammerock in Stekene.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 juli 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief