Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone ft. Young Thug – “Goodbyes”

© CPU – Kamilia Sain

Na een week vol teasen is hij er eindelijk: de nieuwe single van Post Malone. Austin Richard Post is in een mum van tijd uitgegroeid tot de hofleverancier van hits in de hiphop en met meer dan veertig miljoen maandelijkse luisteraars tot een van de populairste artiesten van het moment. Zijn tweede album beerbongs & bentleys stond in elf landen op één in de hitlijsten en bevatte ook zijn eerste nummer en single “Rockstar”. Post Malone verkoopt ondertussen arena’s uit en weet ook nog eens goede shows te geven, iets wat in het genre niet altijd het geval is. Met “Goodbyes” lost Posty nog eens een nieuw nummer en werkte daarvoor opnieuw samen met Young Thug.

Post Malone weet hoe je een hit moet schrijven en ook bij “Goodbyes” is de kans groot dat deze hoog zal eindigen in de hitlijsten. Post Malone beschikt over een zeer herkenbare stem en weet deze meer en meer in scene te zetten, zo dus ook op zijn nieuwe. Het nummer gaat over een stukgelopen relatie en dat hoor je wel goed in de lyrics. Het refrein is zeer verslavend en maar moeilijk uit je hoofd te krijgen. Het deel van Young Thug past ook goed bij het nummer en zorgt voor de nodige afwisseling. Of “Goodbyes” de voorbode is van een nieuw album weten we nog niet, maar wel zijn we zeker dat het nummer zal aanslaan.

Op vrijdag 16 augustus is Post Malone een van de headliners van Pukkelpop 2019.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1421 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kanye West - Donda (★★★½): Geduld loont

Eindelijk is het zover: Donda, het tiende studioalbum van Kanye West is er dan toch gekomen. Oorspronkelijk was de plaat voorzien voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone - "Motley Crew"

Post Malone viert vandaag zijn comeback! De Amerikaan is een van de populairste en meest succesvolle soloartiesten die er momenteel op deze…
AlbumsRecensies

Doja Cat - Planet Her (★★★): Consistente ruimtereis

Toen Doja Cat in 2018 op het internet doorbrak, hadden we niet op een lange carrière durven hopen. Toch zijn we nu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.