Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Snow Patrol – “Time Won’t Go Slowly”

© CPU – Stijn Verbruggen

Twee leden van Snow Patrol zitten in de ziekenboeg, waardoor ze het volledige eerste deel van hun zomertour moesten annuleren, maar dat weerhoudt hen er niet van om nieuwe muziek uit te brengen. Vorig jaar nog verscheen Wildness, en dit jaar bestaat de groep 25 jaar. Het is in het kader daarvan dat ze een project aan het uitwerken zijn. Wat dat mag zijn, is nogal vaag, maar vandaag krijgen we alvast een eerste streepje muziek in dat kader.

“Time Won’t Go Slowly” is de perfecte titel voor het nummer dat de band hier serveert, want het nummer lijkt ook echt niet voorbij te gaan. Het is een trage song met weinig aanstekelijke invloeden, waardoor het niet echt boeiend klinkt. Je probeert te blijven luisteren in de hoop dat er nog iets verrassends gebeurt, maar uiteindelijk blijft de band te veel op hetzelfde nageltje hameren. Een simpele synth, een kalme percussie en wat dromerige geluiden die allemaal te braaf en simpel in elkaar zitten, maken van deze song niet het beste dat de band al uitbracht.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2 juli 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief