Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Slaughter Beach, Dog – “Heart Attack”

Slaughter Beach, Dog is zowat een van de vreemdste bandnamen die je je kan voorstellen. De nummers die de Amerikaanse band onder leiding van Jake Ewald maakt, zijn er nochtans steeds om direct op mee te wiegen. Hun indierock is vrij rechtdoorzee en daarom net zo aangenaam. Dat leverde de groep al twee platen op, en in augustus ziet Safe And Also No Fear het levenslicht. Daarvan kregen we nu weer een nieuwe single te horen, samen met een lollige videoclip die zeker het kijken waard is.

Ook “Heart Attack” brengt meteen het gekende wiegeffect met zich mee. Er steekt een goeie drive achter het lied door de gitaren en de percussie, waarop dan Ewalds unieke stemgeluid voor de persoonlijk klinkende melodieën komt zorgen. Vooral het refrein doet hem het; de kans is groot dat we hier nog dagenlang mee in ons hoofd zullen zitten. Origineel komt de single niet zozeer uit de hoek, maar de sfeer is lekker toegankelijk, en meer moet het soms niet zijn.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 juni 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief