Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Grace VanderWaal – “Ur So Beautiful”

Grace VanderWaal won op twaalfjarige leeftijd America’s Got Talent met haar ukelele en zelfgeschreven nummers. In 2017 bracht de Amerikaanse met Belgische roots haar debuutalbum uit. Het jaar voor haar deelname aan AGT verschenen er op haar YouTube kanaal al covers en eigen nummers, en dat was dus slechts het begin van haar muzikale avonturen. Intussen stond ze al in het voorprogramma van onder andere Imagine Dragons en Florence + The Machine. De zangeres zal ook de hoofdrol spelen in een film van Disney en ondertussen brengt het vijftienjarige meisje ook nieuwe muziek uit. Drukke tijden voor Grace VanderWaal.

Het eerste dat opvalt aan “Ur So Beautiful” is de zachte stem van de zangeres. Tijdens het refrein ontstaat er een zwoel sfeertje en dit gaat gepaard met een rustige beat en een vleugje zomer. In vergelijking met VanderWaals vorige single “Stray” krijgen we nu meer elektronische invloeden te horen. De ukelele is ook wat verder te zoeken. Grace VanderWaal is wellicht op zoek naar een nieuwe sound voor haar tweede album en die kunnen we zeker en vast smaken. “Ur So Beautiful” is namelijk zo zoet als honing.

FacebookInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

28 juni 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief