FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Jungle, Whispering Sons en nog vier namen voor Crammerock 2019!

De lineup van Crammerock bevat al heel wat moois. Dit tweedaagse festival in Stekene vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 september en wees maar zeker dat ook wij weer van de partij gaan zijn. Met Circa Waves heeft het festival een heel populaire band kunnen strikken, en ook Enter Shikari en The Vaccines zijn enkele van de grote namen die enthousiaste belletjes doen rinkelen. Ook het beste van eigen land krijgt een plaats op Crammerock. Bazart, Warhola, Tessa Dixson, Glints, SONS … Je kan hen allemaal aan de slag zien in Stekene!

In totaal waren er al 23 namen aangekondigd, en om er nog een serieuze schep bovenop te doen, kondigt de organisatie zes nieuwe, spetterende artiesten aan. Wie Jungle vandaag miste op Werchter, krijgt tijdens dit Crammerock een herkansing. Smeer je dansbenen maar al in, want feestjes organiseren is de specialiteit van deze band. Verder grooven kunnen we doen tijdens de set van dj en producer Jonas Blue. 

Verder werd de line up zojuist aangevuld met vier talenten van eigen bodem. De new wave van Whispering Sons zal zich ook over de weide van Crammerock verspreiden, de garagerockers van Black Leather Jacket komen zweten in hun leren frakskes en The Van Jets komen er nog eens een van hun laatste lappen op geven. Tot slot werd ook Miss Angel aan de line up toegevoegd, die harten bij de vleet aan het veroveren is en dat ongetwijfeld ook op Crammerock zal komen doen.

Het festival is al acht jaar op rij uitverkocht, dus aarzelen zit er niet in. Er zullen zo’n vijftigtal bands op het tweedaagse festival te zien zijn, wat betekent dat je je best klaar houdt voor nog een lading!

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het cursief):

Vrijdag 6 september: Bazart – Black Box Revelation – Black Leather Jacket – Craig David – Jonas Blue – Jungle – OT – Ronnie Flex & Deuxperience – Tessa Dixson – The Van Jets – The Vaccines – Warhola

Zaterdag 7 september: Ares – Black Mamba – Circa Waves – Enter Shikari – Frenna – Glints –  Goose – K1D – Leafs – Lil Kleine – Miss Angel – SONS – The Blockparty – Whispering Sons – Woodie Smalls – Yung Mavu

Related posts
InstagramLiveRecensies

HEAR HEAR! 2022: Een hete ontmoeting

De eerste editie van HEAR HEAR! had ook meteen HOT HOT! kunnen heten, want het was puffen en zweten tot de laatste…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock maakt affiche compleet met Bazart, Equal Idiots, Flip Kowlier en meer!

We zitten ondertussen alweer halfweg de festivalzomer van 2022, dus is het een soort traditie geworden dat het uitkijken naar Crammerock kan…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2022 (Festivaldag 5): Het vuur aan de schenen

We zitten ondertussen al in de helft van de Lokerse Feesten, maar de paardenworsten zijn bijlange nog niet op. De temperaturen gaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.