Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Noa Lee – “Surrender”

Foto: Alexander Popelier

Noa Lee is een Belgisch trio onder leiding van Nina Kortekaas, wiens mix van dromerigheid en experiment al betoverend werkt sinds dag één. Hun sterke debuutsingle “Blue Ruin” dateert nog maar van vorig jaar en daarmee wist het drietal reeds zonder aarzelen een geheel eigen sound neer te zetten. Opvolgen deed het zalig gedurfde “Move Backwards” en inmiddels is het tijd voor exemplaar nummer drie.

Op “Surrender” laat Noa Lee het experiment even voor wat het is en opteert voor een ambient sound. We zijn ondertussen al zo vertrouwd met de stem van Kortekaas dat het bijna voelt als thuiskomen, en dat kan niet elke artiest al na drie nummers presteren. Opnieuw wordt er een contrast tussen zachtaardigheid en grootse overrompeling in ons gezicht geduwd, en laat dat net zijn waar we Noa Lee zo graag voor hebben. Ook al is “Surrender” op zich heel imponerend, toch blijven het vooral de eerste twee singles die ons naar andersoortige hoogten kunnen brengen door hun wonderlijke jazz-getinte indiepop met een heel bijzondere draai. We zijn benieuwd welke richting Noa Lee verder zal uitgaan.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 juni 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief