Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Lion’s Den – “In Motion (Pretty Girls)”

Lion’s Den is het muzikale project van de Amsterdamse Matthieu Huijser, die zichzelf een geliefde songwriter en gitarist mag noemen. De eerste ep Naoko werd overal goed onthaald en bracht de man met de gouden stem heel wat nieuwe fans. Onder hen ook Okkervil River, waarvoor Lion’s Den dan ook het voorprogramma mocht verzorgen. Met een gloednieuwe, getalenteerde band trok Huijser dan de studio in om te werken aan nieuwe muziek. Met een drie singles tellend project keert Lion’s Den nu terug, en de eerste single stellen wij in première aan je voor.

Wat kan eenvoud soms mooi zijn. “In Motion (Pretty Girls)” is een sobere folksong geworden, die doordrenkt is van emotionaliteit en melancholie. Met een akoestische gitaar en blaasinstrumenten krijgen we een fantastische sound te horen, die ons in het diepste puntje van ons hart raakt en ons kippenvel bezorgt. Lion’s Den weet met zijn nieuwe single heel wat gevoelens los te krijgen en doet dat op een geheel eigen manier. “In Motion (Pretty Girls)” is een fijn nummer voor bij een zonsondergang terwijl een briesje je haren door elkaar waait.

Facebook

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Filmpje van de week

Filmpje van de week 15 - 21 augustus

Voor de Belgen was het een topjaar op de Olympische Spelen met twee gouden, twee zilveren en twee bronzen medailles in Rio….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.