Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Friendly Fires – “Silhouettes”

De sympathieke gasten van Friendly Fires zijn geen onbekenden meer, maar of we nu vurig verlangden naar iets nieuws of niet, het drietal pakte hun tijd. Een lange geduldsoefening met een single hier en daar resulteert nu in de belofte van een nieuwe plaat. Inflorescent komt uit op 16 augustus en het staat nu al vast dat hun muziek weer als een lopend vuurtje zal verspreiden. Van die plaat krijgen we al een stralend, disco-aandoend nummertje met “Silhouettes”.

Hitte, hitte, hitte overal en de nieuwe single van de vriendelijke vuurtjes gooit er nog eens een graad of tien bovenop. Drie seconden volstaan al om de hitgevoeligheid van het nummer op te merken. Het refrein probeer je bij de tweede keer al mee te zingen en met de leuke synths erbij krijgt het geheel ook een originele retrotoets. Het funky baslijntje zet je benen in beweging en we kunnen niet anders dan helemaal opgaan in de stomende sfeer. Niet per se hoogstaand of ongezien vernieuwend, maar wel megaplezant.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 juni 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief