Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single half•alive – “RUNAWAY”

Met slechts een paar nummers op zijn conto heeft half•alive al serieus naam weten maken. We leerden het Californische trio vorig jaar kennen met “still feel”, een strakke, groovy song die zich onmiddellijk in ons hoofd nestelde, en we uiteindelijk tot een van onze favoriete singles van het 2018 uitriepen. Ook “arrow”, dat in januari volgde, wist ons wel te bekoren. Nu is de groep terug met “RUNAWAY”, de leadsingle van debuutplaat Now, Not Yet, die deze zomer verschijnt.

“RUNAWAY” verandert weinig aan de formule die we intussen al van eerdere nummers kennen. De instrumentatie danst en zweeft in afwisseling. De drums, die klinken als een interpretatie van de Amen break, lopen als een trein. We vinden de vocals bij momenten wel wat zwak overkomen; de song zou nog wat extra power kunnen gebruiken. Alleen in de tweede strofe klopt het plaatje volledig. Dat zorgt ervoor dat we niet helemaal overtuigd raken. Een zwakke song is “RUNAWAY” niet, maar we hebben wel al beter gehoord van dit trio.

Now, Not Yet verschijnt op 9 augustus. Op 9 november staat half•alive in de AB.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

14 juni 2019

About Author

Lyra muziek is cool. • luisterlog: last.fm/user/lyramsr


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief