Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Grizfolk – “Hurricane”

Grizfolk, deze Zweeds / Amerikaanse alternatieve rockband is er met de vierde single van het jaar en stelt wederom niet teleur. Sinds hun formatie is de band non-stop bezig met tour na tour, en tussenin vinden ze nog de tijd om hier en daar een nieuwe single op te nemen. Met hun debuutalbum Waking Up The Giants, dat uitkwam in 2016, en een aantal singles sindsdien weten ze te overtuigen met hun frisse rock sound en daar is deze nieuwe single geen uitzondering op. “Hurricane” is wellicht de laatste voor de release van het nieuwe album Rarest Of Birds, dat gepland staat voor 19 juli.

Het nummer brengt een luchtige en gezellige sfeer met zich mee van begin tot einde, met een mooie, simpele opbouw, waarbij meer en meer instrumenten aan het geheel worden toegevoegd. Ondanks dat er veel geluiden tegelijk te horen zijn, steekt het niet af. Het zijn de drum, piano en blaasinstrumenten op de achtergrond die hoofdzakelijk de sfeer met zich meedragen en “Hurricane” een vrolijke, folky vibe geven. De boodschap van het nummer is niet moeilijk: ‘Love like a hurricane’, en met nummers zoals deze zullen we dat deze zomer zeker en vast doen!

FacebookWebsiteInstagramTwitter


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 juni 2019

About Author

Joren Vanhaverbeke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief