Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Francis and the Lights – “Do u Need Love”

De naam Francis Farewell Starlite oftewel Francis and the Lights doet op het eerste zicht misschien geen belletje rinkelen, toch zal je al meer muziek van hem gehoord hebben dan je denkt. In het verleden deed hij al producties en vocals voor onder meer Bon Iver, Chance The Rapper en Kanye West. Vorig jaar was hij zelf nog te horen op de albums Ye en Kids See Ghosts van die laatste.

Nu was het dus tijd voor nieuwe muziek met zijn eigen project. Met zijn elektronische, alternatieve popmuziek verdient Starlite het absoluut om wat meer in de aandacht te komen. “Do u Need Love” is een veel ingetogener nummer dan we van hem gewoon zijn. Met een piano en zijn geautotunede stem krijgen we een eigenzinnige, romantische ballad te horen.  Een sterk nummer waarop Francis and the Lights zich van zijn meest kwetsbare kant laat zien.

Of deze nieuwe single een voorbode is van een nieuw album is nog niet geweten. Het vorige album dateert van eind 2017, dus het is zeker mogelijk dat we nog voor het einde van het jaar een nieuwe langspeler mogen verwelkomen.

FacebookTwitterWebsiteYouTube

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 juni 2019

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief