Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Dour 2019 deelt tijdschema!

In exact één maand wordt Dour weer omgetoverd tot het muzikale mekka van Wallonië. De line up werd een aantal weken geleden al helemaal afgerond en vandaag kan het plannen eindelijk ook effectief beginnen. Met een straffe line up als deze zijn er natuurlijk ook talloze clashes niet te vermijden. Ook dit jaar hebben ze het de muziekliefhebber bijzonder moeilijk gemaakt met een aantal lastige clashes: Jay Rock of Curtis Harding, Action Bronson of Gus Dapperton, A$AP Rocky of Kompromat, Fontaines DC of Tank and the Bangas. Lastige keuzes, maar met nog een goede maand voor de boeg heb je voldoende tijd om je looproute uit te stippelen.

Je vindt het schema hier. Tickets voor Dour zijn nog steeds te koop, maar snel zijn is wel aangeraden.

12 juni 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief