Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single YellowStraps – “Rose”

In 2014 werd YellowStraps RedBull Elektropedia’s ‘Most Primising Artist’ en deed hun naam binnen het genre al snel de ronde. Ondertussen zijn we vijf jaar later en heeft het duo al twee ep’s op hun naam staan. Een debuutalbum is er nog niet van gekomen, maar toch heeft YellowStraps al aardig wat shows mogen spelen. Zo stonden ze o.a. al op Pukkelpop, DOUR, Les Ardentes en gaven ze nog maar recent een concert in de AB Club. Het gaat dus zeker niet slecht met het muzikale project van Yvan & Alban Murenzi.

Wat een NPR Desk Concert voor heel wat bands is, is COLORS voor de urban scene. Het YouTube kanaal lanceerde al carrières van heel wat muzikaal talent en kreeg dus ook de Belgen YellowStraps over de vloer. Ze brachten er hun nieuwe nummer “Rose”, dat ze voor de gelegenheid ook uitbrengen als single en dus misschien ook wel de volgende stap richting groter succes betekent. Met een jazzy, laidback vibe kunnen ze ons helemaal charmeren en zijn we opnieuw verkocht door het duo. Vocaal is het niet hoogstaand, maar de algemene sfeer van het nummer krijgt ons zeker warm.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief