Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zediam – “Sin Bad”

Nu het met Soul’Art even wat rustiger aan gaat, heeft Zediam genoeg tijd om zich te storten op zijn solomateriaal. Later dit jaar zou er een eerste soloplaat met de naam Icarus verschijnen en dat moet zijn opmars nog meer kracht bijzetten. Vorige maand loste hij met “Waste of Time” in ieder geval een overtuigende single, die in korte tijd de kaap van de 10k streams op Spotify haalde. Vrijdag loste Zediam zijn tweede nummer “Sin Bad”, dat geproducet werd door Siméon.

Zijn Afrikaanse roots spelen een belangrijke rol in zijn muziek en dat is ook op “Sin Bad” het geval. Na een vrij lang durende intro gaat Zediam voor het eerst los op de beat en dat bijna vanzelfsprekend met zijn gekende flow. De instrumental had misschien wat meer durf of variatie kunnen gebruiken om “Sin Bad” toch dat tikkeltje meer te geven. Voor de songtekst haalde Zediam duidelijk zijn inspiratie bij de Disney-film The Lion King, maar dan in een ingekorte versie. De zing- en rapkwaliteiten van Zediam zijn desalniettemin heel duidelijk hoorbaar op “Sin Bad” en dat zal hem vroeg of laat wel het succes opleveren dat hij verdient.

Facebook

 

1815 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Brussels Jazz Orchestra, Monique Harcum, Dj Grazzhoppa & Zediam – Two Places (★★★★): vitale cross-over

Het Brussels Jazz Orchestra geniet al jaren internationale bekendheid. Doorheen de jaren werkte de band samen met zowel solisten (o.a. tenorsaxofonist Joe Lovano,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zediam - "4our Me"

Het hiphopcollectief Soul’Art bracht al heel wat sterke nummers uit, maar ook solo doen de leden het bijzonder goed. Zo is Martha…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zediam - "Ice Cold"

De Mechelse rapper Zadok Bamgboye-Umoru of kortweg Zediam schrijf je best eens op, want hij zet steeds grotere stappen vooruit. Als lid…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.