Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hibou – “Your Echo (To Remember)”

Onder de montere naam Hibou brengt de Amerikaanse Peter Michel muziek uit die je hartslag meteen onder controle krijgt tot een relaxed ritme. Een warm gevoel en een gelukzalige glimlach zijn geen onlogische effecten van zijn liedjes. Met die vredige wapens op zak bracht Hibou al twee platen tot stand en op 26 juli verschijnt zijn volgende album. Daarvan kregen we nog maar net de droomsessie “Inside Illumination” te horen en nu is het al tijd voor single nummer twee, “Your Echo (To Remember)”.

De titel suggereert zwaarmoedigheid, maar niets blijkt minder waar. Toegegeven, Hibou volgt een spoor van melancholie en “Your Echo (To Remember)” is een pak minder uptempo dan “Inside Illumination”. Toch voelen we vooral dat de song baadt in genegenheid en zo teder klinkt als je het maar kan krijgen. De bas gaat vrij lange tijd best rechtdoor en zonder ingetogenheid te werk en dat houdt het nummer staande, maar de sterkte zit hem in de gelukzalige waas die de Amerikaan weet te creëren. Dat opborrelen van blijmoedigheid valt te danken aan de zachtaardige zang die van ver lijkt te komen en de brede, echoënde melodieën doorheen het nummer. Geen sound om te onderschatten, die van Hibou.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 juni 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief