Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Chicken Leg – “So Natural”

Slechts twee weken geleden maakten de jongens van Chicken Leg nog hun debuut met “Regret Forget”, en vandaag leggen ze hun tweede gouden ei. De band uit Gent brengt naar eigen zeggen een mix van indieslacker en surfrock. Op basis van hun eerste single vergeleken we hun sound al met die van een jonge Mac DeMarco, en na “So Natural” voegen we ook Yellow Days en Pink Floyd toe aan dat rijtje.

Chicken Leg gaat alvast in stijgende lijn; de vorige single wist ons nog niet voor de volle honderd procent te overtuigen, maar dat blijkt bij “So Natural” geen enkel probleem te zijn. Hoewel de nummers een zeer gelijkaardige, laidback vibe hebben, heeft de tweede song een opvallende toevoeging. Bij het refrein gaat de stem van de zanger de hoogte in, en dat zorgt voor een extra dromerige sfeer. Onze zorgen zijn na het –opnieuw en opnieuw– beluisteren van dit nummer verdwenen als sneeuw voor de zon.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Chicken Leg - "Tss Tak"

Good things come in threes. Dat bewijzen ook de jongens van het Gentse Chicken Leg met hun derde, heerlijke single op rij….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Chicken Leg - "Regret Forget"

Chicken Leg is een kakelvers trio uit het Gentse. Met hun drieën maken ze laidback lo-fi indierock die moeiteloos doet wegdromen. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.