Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Chicken Leg – “Regret Forget”

Chicken Leg is een kakelvers trio uit het Gentse. Met hun drieën maken ze laidback lo-fi indierock die moeiteloos doet wegdromen. De jongens zijn druk bezig met het introduceren van hun muziek aan het grote publiek. Momenteel nemen ze deel aan het JonGeduld-project van muziekcentrum Kinky Star, en vandaag releasen ze hun debuutsingle “Regret Forget”.

De eerste single van Chicken Leg is meteen een schot in de roos. Hun sound is te vergelijken met die van Mac DeMarco in zijn begindagen – als dat geen referentie is! “Regret Forget” laat ons even ontstressen; visioenen van cruisen in een auto met wijdopen ramen, met snel voorbijglijdende landschappen en frisse wind in de haren nestelen zich in ons hoofd. Het drietal heeft talent om een heerlijke, intieme sfeer te scheppen. Kippenvel krijgen we er nu ook weer niet van, maar de band is nog jong en heeft ongetwijfeld nog veel in zijn mars. Wij zijn benieuwd naar wat volgt, en kijken ernaar uit om ons ook live eens te laten meevoeren door deze laidback golven.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 mei 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief