Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dune Rats – “No Plans”

Dat Dune Rats niet de meest frisse band ter wereld is, blijkt geen geheim. De groep maakt namelijk nummers over weed, bier en uitgaan. Dat ze net hierdoor het publiek voor zich weten te winnen, blijkt dan ook geen verrassing. Hun liveshows zijn strak, de muziek is meezingbaar en de lyrics herkenbaar. We konden het al horen op hun twee albums, waarvan The Kids Will Know It’s Bullshit uit 2017 hun laatste was. Vandaag krijgen we alvast weer nieuwe muziek in de vorm van “No Plans”.

Dit keer klinkt de band iets minder positief en zingen ze over de plannen die ze niet hebben voor de toekomst. Leven in het heden dus, maar ook hier kruipt die ‘je m’en fou’ vibe weer in en daar zit de sterkte van Dune Rats in. De song klinkt dit keer wel te veel als een cliché Blink-182 song (het verrast dan ook niet dat de producer van deze song ook Blink producete), waardoor het hier en daar wat power mist. Maar we zijn ervan overtuigd dat de band alweer een grote hit te pakken heeft. De lyrics zijn weer makkelijk herkenbaar en na twee luisterbeurten zit je ‘we’ve got no plans’ al luidop mee te kelen. Ook het clipje is zeker een aanrader.

2932 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dune Rats - "Too Tough Terry"

Begin dit jaar verscheen de derde studioplaat van Dune Rats, maar uitgeschreven zijn ze bijlange nog niet. Met Hurry Up And Wait…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dune Rats - "Crazy"

Punkrock gaat nooit sterven, al moet Dune Rats er persoonlijk voor zorgen. De band uit Australië komt op 31 januari met een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dune Rats - "Rubber Arm"

Dune Rats: de bandnaam klinkt niet bepaald verfrissend of onschuldig en hun muziek is daar dan ook een weerspiegeling van. Met talrijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.