Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Channel Tres – “Sexy Black Timberlake”

Zoals we reeds voorspelden is Channel Tres dé nieuwe revelatie binnen het deephouse genre. Dat bewijst hij opnieuw met zijn nieuwe nummer “Sexy Black Timberlake” waar we rasechte deephouse te horen krijgen. Met Elton John op het lijstje van zijn supporters begint Channel Tres steeds meer erkenning en naam te krijgen. Het nieuwe nummer “Sexy Black Timberlake” maakt deel uit van zijn tweede ep Black Moses waarvan de release op 2 augustus gepland staat.

In tegenstelling tot de fusie van acid jazz, nu jazz en funky house dat we te horen kregen met “Brilliant Nigga”, gaat Channel Tres met “Sexy Black Timberlake” terug naar de originele en ruwere deephouse sound van de nummers “Controller” en “Jet Black”. De vette bas en de spontane manier waarop hij zijn ludieke en simpele teksten brengt, zijn zonder twijfel zijn handelsmerk. “Sexy Black Timberlake” is geen referentie naar Justin zoals de titel doet vermoeden, maar beschrijft de objectivering tot lustobject die hij als gevolg van zijn huidskleur soms ondergaat. Dat wordt geportretteerd in de bijhorende videoclip waar hij langs alle kanten wordt betast en waar we ook zijn vloeiende dansmoves kunnen bewonderen.

Channel Tres brengt muziek met de perfecte en adequate ingrediënten voor een feestje: met gesloten ogen genieten van zijn soulful bariton stem, ritmisch hoofdknikken op de prominente bas en een getoverde glimlach op het gezicht dankzij de ludieke songteksten. We kunnen jullie alvast één ding garanderen. Zaterdag 17 augustus wordt op Pukkelpop een niet te missen moment voor diegenen die een dik feestje plannen met Sexy Black Timberlake aka Channel Tres.

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single forrest frank - "slow down"

Wanneer we de naam Forrest Frank horen, denken we uiteraard meteen ook aan Colin Padalecki. Het tweetal uit Texas vormt al sinds…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa - "hollaback bitch" (feat. Shygirl & Channel Tres)

Het was alweer even geleden, maar Mura Masa is tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. De Britse multi-instrumentalist maakte dat de afgelopen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Eddie Vedder - Earthling (★★★): Te veel bomen in het bos

Er zijn weinig landen waar Eddie Vedder zo op handen wordt gedragen als in België en Nederland. Het is dan ook geen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.