Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deanna Petcoff – “Stage Lights”

David Bowie, Patti Smith, Lou Reed… het zijn maar enkele artiesten die Deanna Petcoff tot de zangeres gemaakt hebben die ze nu is. Na deel te nemen aan een Girl’s Rock kamp, had ze de smaak helemaal te pakken en sindsdien vormt ze een onafscheidelijk duo met haar gitaar. Tijdens haar jaren in high school speelde ze in haar band Pins & Needles, maar sinds vorig jaar richt ze zich op haar solowerk. Drie solo nummers stonden al op de teller, maar sinds vrijdag zijn dat er vier.

“Stage Lights” is een aardig staaltje indiepop, waar we uren naar kunnen luisteren. ‘Happy songs about sad things’, zo omschrijft ze haar muziek zelf en dat zou ook wel eens kunnen kloppen. Het nummer handelt over het hebben van een crush, die je na die ene ontmoeting nooit meer terugziet. Toch spoken er nog fantasieën door je hoofd over die ene ontmoeting en droom je verder. Net die persoonlijke insteek in combinatie met een fantastische instrumentatie zorgen ervoor dat we het nummer al op repeat hebben staan. Fans van Courtney Barnett en dergelijke, this one’s for you!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief