Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Coya – “Little Paradise”

Victoria Petit is nog jong, maar aan ambities geen gebrek bij de jonge zangeres. Onder haar artiestennaam Coya waagt ze zich vanaf heden aan een nieuw muzikaal verhaal en dat kan met grote waarschijnlijkheid goed uitpakken. Na maanden te werken aan eigen muziek, is ze nu eindelijk klaar om de wereld een klein stukje van haar talent te laten zien. Hulp kreeg ze hiervoor o.a. van de Brusselse artiest en producer Redleg, wiens debuutalbum Niño het ontzettend goed doet op Spotify.

“Little Paradise” heet de eerste single en zo klinkt die ook. Met een zeer melancholische melodie en vooral haar spannende timbre, plaatst ze haar debuutsingle in hetzelfde hokje als een Solange of FKA Twigs. De r&b-invloed valt al snel op en geeft het nummer de nodige finesse om te overtuigen. “Little Paradise” kent een enorm straffe sfeerzetting, die we niet vaak bij Belgische artiesten te horen krijgen. Een zeer verrassend debuut, van een jonge zangeres waarvan we hopelijk snel nog meer zullen horen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.