Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Madeon – “All My Friends”

Het is al verdomd lang oorverdovend stil rond Madeon, en daar komt vandaag eindelijk verandering in! De Franse producer verwierf in 2015 heel wat fans met zijn debuutplaat Adventure, en ook wij konden de poppy house met een inventief kantje van nummers als “Imperium” en het door Mark Foster gefronte “Nonsense” wel smaken.

“All My Friends” deelt zijn titel met het legendarische nummer van LCD Soundsystem, maar zou zowaar niet anders kunnen klinken. Het is een anthem van jewelste geworden, met de sterk gemanipuleerde vocal van Madeon zelf en een aantal synthlijnen die gemaakt lijken om in je hoofd te blijven steken. Toch gaat het nummer op geen enkel moment te plat of cliché klinken, en behoudt Hugo Leclercq met gemak zijn inventiviteit. We zien hem dan ook met datzelfde gemak de radiogolven veroveren met deze zomerse nieuwe single.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

31 mei 2019

About Author

Lyra Lambert muziek is cool. • luisterlog: lyramsr.co/fm


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief