Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single AURORA – “A Different Kind of Human”

Vorig jaar bracht de Noorse Aurora haar tweede album uit. “A Different Kind Of Human” maakt net als “The Seed” en “Animal” deel uit van het vervolg op Infections Of A Different Kind Step 1, dat later dit jaar (of begin volgend jaar) zou verschijnen. AURORA brengt niet de makkelijkste popmuziek. Ondanks dat ze alles heeft om door te breken, gaat het voor popfiguren als Billie Eilish tegenwoordig allemaal wat makkelijker; maar moeilijk gaat ook. Wat zeggen we, moeilijk moet gaan, want AURORA charmeert ons keer op keer met haar stem die zo uit het Noorse sprookjesbos is weggelopen.

Uit dat sprookjesbos zingt de Scandinavische nimf ons zeemzoet toe op “A Different Kind Of Human”. Als een verleidelijke sirene bezweert ze onze zeemansharten met haar poeslieve stem. De vocals van de Noorse zijn dan ook het middelpunt van de song. De zachte beats zijn soms nauwelijks hoorbaar en vormen slechts een kleine steunpilaar voor de magische keelklanken van de zangeres.

FacebookInstagramWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 mei 2019

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief