Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hamzaa – “London”

Amper 19 jaar oud is ze, maar toch had de Britse Hamzaa heel wat to do’s op haar whiteboard staan: headliner zijn voor een optreden dat bovendien uitverkocht geraakt, kan ze nog niet afvinken, maar haar ep First Signs Of Me is wel goed onthaald. Daarmee kon ze ineens haar ander streefdoel afvinken: haar debuut reikte gemakkelijk tot een half miljoen luisteraars over de verschillende kanalen. Alles wijst dus in de richting van succes voor de rijzende popprinses.

“London” oogt in vele opzichten een mainstream nummer, ideaal voor in Eurosong. Het nummer staat er wel en Hamzaa zingt gepassioneerd over het opgroeien in een drukke stad als Londen, wat een hele uitdaging is. Op zich is het niet slecht, vocaal en muzikaal laat ze geen zware steken vallen, maar het kan de alternatieve muziekliefhebber niet bekoren. Een succes in de popwereld lijkt onafwendbaar, maar om ons te overtuigen zal ze toch meer de diepte moeten ingaan. Voorlopig zouden de Britten op twee oren kunnen slapen, betreft Eurosong 2020.

Facebook

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Not Just A Girl"

Sommige artiesten hoeven niet meer te bewijzen waartoe ze in staat zijn omdat ze al zoveel bereikt hebben. De Canadese singer-songwriter Shania…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Big Time Rush - "Honey"

Wie een tiental jaar geleden trouwe Nickelodeonkijker was, zal zich ongetwijfeld Big Time Rush nog wel herinneren. De verhaallijn van de show…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.