Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hamzaa – “London”

Amper 19 jaar oud is ze, maar toch had de Britse Hamzaa heel wat to do’s op haar whiteboard staan: headliner zijn voor een optreden dat bovendien uitverkocht geraakt, kan ze nog niet afvinken, maar haar ep First Signs Of Me is wel goed onthaald. Daarmee kon ze ineens haar ander streefdoel afvinken: haar debuut reikte gemakkelijk tot een half miljoen luisteraars over de verschillende kanalen. Alles wijst dus in de richting van succes voor de rijzende popprinses.

“London” oogt in vele opzichten een mainstream nummer, ideaal voor in Eurosong. Het nummer staat er wel en Hamzaa zingt gepassioneerd over het opgroeien in een drukke stad als Londen, wat een hele uitdaging is. Op zich is het niet slecht, vocaal en muzikaal laat ze geen zware steken vallen, maar het kan de alternatieve muziekliefhebber niet bekoren. Een succes in de popwereld lijkt onafwendbaar, maar om ons te overtuigen zal ze toch meer de diepte moeten ingaan. Voorlopig zouden de Britten op twee oren kunnen slapen, betreft Eurosong 2020.

Facebook

 

26 mei 2019

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief