Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ava Luna – “Take It Or Leave It”

New York is altijd al de basis geweest voor heel wat eigenzinnige en gedreven bands, zo ook voor Ava Luna. Het vijftal bleef altijd (onterecht) onder de radar, maar heeft steeds de artistieke drive gehad om boeiende albums uit te brengen. Zo brachten ze acht maanden geleden Moon 2 uit. Die plaat blonk uit met zijn onstuimige pop, speelse grooves en atmosferische productie. Binnenkort mogen we ons al verwachten aan een nieuwe release, want op 14 juni verschijnt Pigments. De helft van de opbrengsten uit die ep zullen gedoneerd worden aan het Yellowhammer Fund, een organisatie die zich inzet voor abortusrechten in de VS.

“Take It Or Leave It” is het eerste van vier nummers uit die nieuwe ep. Hoewel het op-en-top Ava Luna klinkt dankzij de frisse zang, meerstemmigheid en speelse instrumentatie, lijkt het zich toch niet te situeren in de mysterieuze wereld van Moon 2. De band ging voor een meer zonnige sound en maakte een aanstekelijk, maar avontuurlijk nummer. In slechts twee minuten weet Ava Luna ontzettend veel te bieden en toch nog steeds toegankelijk te klinken.

Ava Luna speelt op 23 juni in de Botanique.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 mei 2019

About Author

Jan Kurvers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter