Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Young Thug ft. J. Cole & Travis Scott – “The London”

Als drie moderne hip-hop legendes samen een nummer uitbrengen, kijken wij wel even op. Young Thug werkte eerder al samen met traplegende Travis Scott, nu komt ook J. Cole zijn zegje doen. Samen stellen ze vandaag hun nummer “The London” voor. Het drietal riep daarvoor de hulp in van producerer T-Minus, die eerder al samenwerkte met J. Cole en Travis Scott. Het is zijn eerste keer dat hij samenwerkt met Young Thug.

Het resultaat daarvan is een herkenbare beat, die de trapelementen van Scott combineert met de iets klassiekere hiphopbeat die we spontaan met J. Cole associëren. The London is een luxueus hotel aan Central Park, New York en vormt het onderwerp van dit lied. Wat opvalt aan het nummer, is hoe elke rapper hier lyrics uit een vorige track gebruikt. J. Cole gebruikt lyrics uit zijn track “Black Friday”, Scott denkt terug aan “Up Top” en Young Thug gebruikt zijn typische uitspraak ‘STD, I run my ward’. Al deze elementen zorgen ervoor dat “The London” een goed verteerbare flow heeft die vlot binnengaat zonder al te veel potten te breken. Een samenwerking tussen drie rappers die zichzelf al meermaals bewezen is altijd leuk, echt vernieuwend is het echter niet.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

24 mei 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief