Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mae Muller – “Anticlimax”

Mae Muller is een redelijk late bloeier, want ze was pas negentien toen ze haar eerste echte nummer schreef. Omdat ze zelf geen instrumenten kan spelen, vroeg ze een vriend om de gitaar voor zijn rekening te nemen en zo geschiedde. Haar eerste nummer “Close” was een feit en was de start van iets groters. Universal pikte de zangeres op en nam haar onder contract. Zonder veel promo bracht ze dan eerder dit jaar haar debuutalbum Chapter 1 uit, dat ze op haar tour met Charlotte Lawrence ook in de Botanique kwam voorstellen.

Muller’s stemgeluid valt zeer goed te vergelijken met dat van haar Amerikaanse collega Madison Beer. Ook de opbouw van de nummers is gelijkaardig, al moeten we zeggen dat Beer toch altijd iets pakkender overkomt. “Anticlimax” is de eerste release sinds haar debuut en bevat een r&b-sfeertje dat haar zeker niet misstaat. Toch hopen we dat Muller in de toekomst nog een manier vindt om zichzelf opnieuw uit te vinden, want het blijft allemaal nog wat te veel in dezelfde lijn.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

24 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief