Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Holly Walker – “Ballerine”

Vandaag krijgen we een geheim ingrediënt van het Britse elektronicaduo Maribou State op ons bord. Hun verborgen succes, alias zangeres Holly Walker, breit aan haar intrigerende debuutsingle “Straight Line” een vervolg. We waren toen al serieus van onze sokken geblazen en het besef kwam dat de Londense heel wat in haar mars heeft. Terecht onmisbaar in een optreden van Maribou State, aldus de Britse muziekpers, die haar stem zwoel en bedwelmend en haar lyrics wrang en lichtvoetig noemen. 

Als je wilt weten wat te verwachten van haar nieuwe, “Ballerine”: Holly beschrijft de song als een mix tussen het verhoopte liefdessprookje à la Disney en de eigenlijke, onzinnige Tinderdates. Het nummer is donkerder dan het vorige en zo krijgen we weer een ander facet van haar te zien. Beide singles vallen onder het label DAMA DAMA van de getalenteerde producer North Downs en zo bewijst Holly dat ze ook zonder Maribou State kan schitteren. Na jaren van touren onder de vleugels van het duo, ontpopt de zangeres zich stilaan tot een muzikale duizendpoot waar we nog lang niet alles van hebben gezien.

FacebookWebsite

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Meduza - "Tell It To My Heart" (feat. Hozier)

Wie bij het horen van de naam Hozier automatisch terugdenkt aan het heerlijk hemelse “Take Me to Church” of het melancholische “Movement”,…
FeaturesUitgelicht

Van tin tot goud - De jubileumplaten van oktober 2021

Ook al brengen we dagelijks verslag uit van de nieuwste muziek die we konden vinden, we verliezen de steeds groter wordende catalogus…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Portico Quartet - “Impressions”

Portico Quartet is een Engelse jazzband bestaande uit vier personen (de naam zegt het al). Inmiddels zijn ze al bijna vijftien jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.