Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry – “SPEEDBOAT”

Vorige zomer bracht Denzel Curry met Ta1300 (lees: taboe) zijn derde album uit, een muzikaal sterk album met een boodschap, zo zien we het graag. Eerder verblijde hij ons al met “RICKY” dat we net als “SPEEDBOAT” mogen verwachten op ZUU, zijn nieuw album dat op 31 mei in de rekken ligt.

Op zijn nieuwe single “SPEEDBOAT” heeft de rapper uit Miami het over het snelle leven en het geweld dat hij als kind in de stad meemaakte. ‘People getting killed through the peephole.’ rapt hij. Het nummer heeft een zachte trap-beat met zelfs een zweverig pianodeuntje erin. Als we het vergelijken met vorige single “RICKY”; hoort “SPEEDBOAT” meer op Ta1300. Wat we dus van het nieuwe album, ZUU, mogen verwachten is dus nog niet helemaal duidelijk.

Op vrijdag 28 juni speelt Denzel Curry in de Klub C op Rock Werchter en op dinsdag 10 december speelt hij in de Ancienne Belgique in Brussel.

Facebook

22 mei 2019

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief