Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jordan Rakei – “Rolling into One”

Jordan Rakei brengt op 14 juni zijn derde langspeler Origin uit. Afgelopen maanden kregen we met “Wildfire”, “Mind’s Eye” en “Say Something” hier al drie nummers uit te horen en vandaag mogen we er nog eentje bijrekenen. De Nieuw-Zeelandse Australiër werkte in het verleden al samen met Tom Misch en FKJ en die jazzy sound blijft behouden, ook op zijn aankomende plaat.

Net als op “Say Something” horen we op “Rolling into One” weer zijn typische jazzy en soulvolle vibes, doorspekt met een iets stevigere beat dan we gewoon waren vanop zijn vorige werk. Het nummer voelt heel zomers aan, maar als we goed naar de tekst luisteren, zit er toch een donkerder kantje aan. Hij zingt over een dystopische toekomst, maar dat we toch altijd moeten blijven doorzetten door naar de positieve kant van het leven te kijken. Met zijn soulvolle stem tovert hij een donkere tekst dus toch nog om in funky nummer.

Op zondag 14 juli speelt Jordan Rakei op Dour en dat in La Petite Maison dans la Prairie. Dit najaar kan je hem op zaterdag 5 oktober in de Ancienne Belgique aan het werk zien.

InstagramFacebook

21 mei 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief