Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jordan Rakei – “Mind’s Eye”

Jordan Rakei is geboren in Nieuw-Zeeland, trok samen met zijn familie toen hij drie jaar oud was, naar Brisbane en woont nu sinds 2015 in London van waaruit hij muziek schrijft. In het verleden werkte Jordan Rakei al samen met Disclosure en FKJ, maar als solo-artiest doet hij het voorlopig het best. Zijn laatste plaat Wildfire dateert echter al van 2017 en afgezien van enkele singles in 2018 moeten we nog even wachten op een opvolger. Met “Mind’s Eye” krijgen we nu alvast de eerste single van hem in 2019 en die bezit opvallend veel schwung.

Ook “Mind’s Eye” is weer een heel soulvol nummer geworden, maar dan wel één met een heel moderne touch. De instrumentatie op het nieuwe nummer is goed gekozen en vult elkaar uitstekend aan. Zeker de heldere klank van de elektrische gitaar vormt een echte meerwaarde aan de klank van “Mind’s Eye”. De songtekst is ook weer heel intelligent geschreven en gaat over een technologische storing die zijn geestesoog overspoelt met projecties van chaos waardoor hij zijn realiteit in twijfel trekt. Jordan Rakei heeft zich als muzikant nog eens verder ontwikkelt en dat resulteert in het puike “Mind’s Eye”.

Op zondag 14 juli speelt Jordan Rakei op Dour en dat in La Petite Maison dans la Prairie.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1922 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jordan Rakei - "Flowers"

Jordan Rakei zet zichzelf vandaag in de bloemetjes, want hij is terug met gloednieuwe muziek. Zijn roots liggen in Nieuw-Zeeland en Australië,…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…
LiveRecensies

Jordan Rakei @ Ancienne Belgique (AB): Routineklus met twee gezichten

‘Hey jongens, wat willen jullie eigenlijk horen?’ Voor hij aan zijn derde nummer van de avond begint, peilt de Australische singer-songwriter Jordan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.