Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ty Dolla Sign ft. J. Cole – “Purple Emoji”

Momenteel legt de Amerikaanse rapper Ty Dolla Sign de laatste hand aan wat volgens hem de beste plaat die hij tot nu toe heeft gemaakt zou zijn (al horen we dat tegenwoordig wel vaker). Ty Dolla Sign is niet alleen een populaire rapper, maar ook een gegeerde songschrijver; hij schreef zo bijvoorbeeld mee aan nummers van Rihanna, Kanye West en Post Malone. Zijn nieuwe album zal de opvolger zijn van Beach House 3 en ook hierop kunnen we weer een aantal samenwerkingen met grote rapcollega’s verwachten. Voor zijn nieuwe nummer kon hij met J. Cole alvast een grote vis weten te vangen.

“Purple Emoji” is de naam van de nieuwe van Ty Dolla Sign en hierop horen we een meer soulvol kantje van de rapper uit Los Angeles. De beat, die gemaakt werd samen met het MXXWLL production team, is heel smooth en werkt zelfs opvallend rustgevend. De nieuwe vibe die Ty Dolla Sign met “Purple Emoji” opgaat past dan weer perfect bij de stem en de flow van hiphopgrootheid J. Cole. Ook fijn is dat Ty Dolla Sign nog eens durft zijn emoties te ontbloten in een nummer, want “Purple Emoji” is een smeekbede aan een persoon om terug in zijn leven te stappen. Ty Dolla Sign weet nog maar eens te scoren met een strakke productie en goede lyrics. Een lijn die hij hopelijk op zijn aankomende nieuwe plaat kan doortrekken.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

20 mei 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief