Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single *repeat repeat – “Apocalyptic”

Dat de twee bandleden van *repeat repeat goed op elkaar afgestemd zijn, hoeft niet te verbazen. Ze delen namelijk niet alleen hun muziekcarrière, maar ook al de rest. Dit getrouwde duo brengt muziek die niet zomaar in een hokje te plaatsen valt. Zelf omschrijven ze hun sound als surf rock candy. Daar kan je je van alles bij voorstellen, maar wat in ieder geval duidelijk hoorbaar is, is de invloed van The Black Keys’ Patrick Carney. Die werd ingeschakeld voor de producing van hun tweede plaat Glazed, iets waar vele bands alleen maar van kunnen dromen.

“Apocalyptic” is de derde single die hun aankomende album zal sieren. Zoals de titel doet vermoeden, is dit ook het nummer waarop alle troeven in de strijd gegooid worden alsof hun leven ervan afhangt. Apocalyps of niet, je zal er vanaf komen zonder kleerscheuren. Erg fel kleurt *repeat repeat nooit buiten de lijntjes. Toch bestaat er geen twijfel over dat de band hier wel degelijk een extra kilogram pit voor heeft aangesneden, en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. Het accent ligt op de rock in hun surf rock candy en het resultaat is om van te smullen. Een goeie drive, veel gitaarwerk en een meebrulrefrein; meer moet dat niet zijn om voortdurend op repeat te klikken.

*repeat repeats album Glazed komt uit op 7 juni, en om die voor te stellen trekt het tweetal op tour met The Black Keys. Voorlopig staat een stop in België nog niet op de planning.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 mei 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter