Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kitt Philippa – “You”

Nummers van de Ierse self-made woman Kitt Philippa luister je niet zomaar op een-twee-drie. Je moet ruim de tijd nemen om de kwetsbare electro soul tot jezelf te laten komen. Ze was een deel van het gerenommeerde The Ulster Orchestra en werd al meermaals opgepikt door BBC 6. Momenteel bezet ze geregeld voorprogramma’s, ook veel in ons land, maar het is dus een dame om in het oog te houden.

Vanaf noot één heeft de zangeres ons mee: het geluid gaat tot diep in je ziel. Als je dan haar stem bij het instrumentale plaatst, staat het nummer als een breekbaar huis. Zachte vocals, een piano dat je heel diep raakt en natuurlijk een melancholisch zwaar donker sfeertje. Niet alleen is er meer muziek op komst van Kitt Philippa, maar als ze deze trend verderzet, volgen de boekingen vanzelf.

Website Facebook

 

18 mei 2019

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief