Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single $uicideboy$ x Travis Barker – “Aliens Are Ghosts”

suicideboys

© Max Beck

$uicideboy$ is een Amerikaans hiphop duo bestaande uit Ruby Da Cherry en Scrim (of liever ‘$crim’ in hun huisstijl). De New-Orleanse neven maken al sinds 2014 een naam als grondleggers van de SoundCloud-rapscene, vooral gesterkt door een underground volggroep. In hun korte bestaan hebben de jongens een reeks van mixtapes, ep’s en één volledige plaat uitgebracht en ze staan op het punt om een nieuwe te releasen. LIVE FAST? DIE WHENEVER mogen we vrijdag 24 mei verwachten.

In “Aliens Are Ghosts” wordt $uicideboy$ bijgestaan in schrijven en productie door Travis Barker, die bekend is als drummer van Blink-182. Het nummer bevat meerdere zeer herkenbare samples van YouTube-muziekcriticus Anthony Fantano. ‘The internet’s busiest music nerd,’ zoals Fantano zichzelf noemt, gaf een paar maanden geleden commentaar op het I Want To Die In New-Orleans-album dat $uicideboy$ toen juist uitbracht. Het is niet duidelijk of er dispuut is tussen de twee of dat de sample gewoon een grap is. Verder is “Aliens Are Ghosts” een kort, standaard trapnummer dat te verwachten is van $uicideboy$. Minder gedurfd dan de vorige single “nothingleftnothingleft”, die opgebouwd is uit verschillende manische metal-elementen. Er wordt met een vlotte flow gerapt zoals we van ze gewoon zijn. We krijgen een korte instrumentale outro te horen voor Anthony Fantano het laatste woord op z’n plaats legt voor $uicideboy$.

$uicideboy$ staan gepland om het dak van de Klub-C op Rock Werchter er af te blazen op zondag 30 juni.

FacebookTwitter Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sueco – “Paralyzed”

Sueco (The Child), die naam en faam maakte via TikTok met zijn single “Fast”, brengt twee jaar na zijn monsterhit een nieuw…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #30

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single $uicideboy$ - "Materialism as a Means to an End"

Binnen hiphop heb je veel vertakkingen, waarvan emorap een van de bekendste is. Maar zelfs daarbinnen vind je veel verschillen. $uicideboy$ behoort…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.