Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single 7Chariot – “Elevator Music”

Nashville in Tenesse is niet alleen de hoofdstad van de countrymuziek, maar is ook de thuisbasis van het alt-pop project 7Chariot. Met BBC Radio 1 als fan, wist ze met haar tweede single “Danger In Me” de kaap van één miljoen streams te overschrijden en werkte ze ijverig verder aan nieuw materiaal. Clare Wilkinson, zo heet de dame in kwestie in het echte leven, heeft in haar nieuw werk heel wat maatschappij kritische boodschappen gestopt, waarvan we op de nieuwe single “Elevator Music” een eerste voorproefje krijgen.

Ook haar nieuwste single ligt goed in het oor en neemt snel vaart op richting het eerste refrein. In “Elevator Music” heeft ze het over de moeilijke omstandigheden waarin ze zat toen ze bij een groot label onder contract zat. Helemaal bevrijd van die druk, presenteert ze zich op haar nieuwste single sterk. Vooral het refrein is zeer goed geschreven en kent een zeer leuke melodie die je al snel kan mee neuriën. Hopelijk horen we snel meer van 7Chariot, want haar nieuwste single klinkt verfrissend en sprankelend.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter